Κορονοϊός: Δύο 27χρονοι διασωληνωμένοι σε Αθήνα και Πάτρα – Δίνουν μάχη στην εντατική

  • ΕΛΛΑΔΑ
Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου, 2020, 6 ΜΜ

Σοκάρει η είδηση σύμφωνα με την οποία δύο άνδρες, μόλις 27 ετών όχι μόνο βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό αλλά νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, παλεύοντας με την πανδημία σε Πάτρα και Αθήνα.
Ο ένας άνδρας μόλις 27 ετών που προσεβλήθη από κορωνοϊό νοσηλεύεται πλέον στην εντατική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, διασωληνωμένος.
Ο 27χρονος διασωληνώθηκε στο Ιπποκράτειο και από εκεί μεταφέρθηκε στο 251 όπου υπήρχε διαθέσιμη κλίνη στην εντατική. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και δεν αντιμετώπιζε άλλο πρόβλημα με την υγεία του.
Παράλληλα, άλλος ένας 27χρονος από την Ηλεία, ο οποίος έχει προσβληθεί από κορονοϊό και νοσηλεύεται διασωληνωμένος, στην Εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.
Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ο 27χρονος διεκομίσθη από τη Μανωλάδα σε κωματώδη κατάσταση, με τους γιατρούς να κρίνουν πως οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες.
Σημειώνεται ότι πριν από λίγες εβδομάδες ένας 25χρονος από την Τήνο, επίσης με καλή υγεία, προσεβλήθη από τον κορωνοϊό και νοσηλεύθηκε στην εντατική του Ασκπληπιείου, ενώ 17χρονη επίσης με καλή υγεία βρέθηκε επί σειρά ημερών διασωληνωμένη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Στο δεύτερο κύμα της πανδημίας ο μέσος όρος ηλικίας των κρουσμάτων έχει μειωθεί θεαματικά, όπως και των νοσηλευομένων, γεγονός που αποδεικνύει ότι η covid-19 χτυπά μεν με ιδιαίτερη βαρύτητα τους μεγαλύτερους σε ηλικίας και έχοντες βεβαρυμένη υγεία, αλλά δεν αφήνει αλώβητους και τους νεότερους σε ηλικία.

Εφημερίδες

Slider

Δημοφιλή

Βρείτε μας

Shopping Basket