Απίθανα φυσικά προσόντα από την Ιωάννα Τούνη! Δείτε την με… δική σας ευθύνη!

  • GOSSIP
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2019, 10 ΠΜ

Αν ρωτήσουμε έναν τυχαίο να μας πει τρία πράγματα που να χαρακτηρίζουν την Ιωάννα Τούνη, το ένα από αυτά θα αφορά τα πληθωρικά της προσόντα. Δεν είναι κάτι κακό. Το αντίθετο. Είναι το κορμί της και δικαίως νιώθει όμορφα και περήφανα γι΄αυτό. Όπως πολύ λογικά κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να τα χάνει στη θέα της.

Είναι μια πραγματικότητα πως η Ιωάννα δεν ευνοείται καθόλου από τις εικόνες που βλέπουμε και τα φίλτρα που μπορεί να βάζει στις αναρτήσεις της. Κι από κοντά είναι το ίδιο πράγμα. Το ίδιο εντυπωσιακή, με το ίδιο σπινθηροβόλο βλέμμα. Δεν απέχει το βαμμένο της από το άβαφο.

Ούτε και η τελειότητα του σώματος της. Αυτό που κάνει τέλειο το σώμα της, δεν είναι κάποιο κοινωνικό πρότυπο. Είναι το γεγονός πως η ίδια το αγαπάει και το αναδεικνύει, χωρίς να το βλέπει ως κάτι που εγκλωβίζει την εικόνα της. Γι΄αυτό η Ιωάννα Τούνη δεν διστάζει να κάνει αναρτήσεις όπως η σημερινή.

Το έργο της influencer απαιτεί, εκτός από επιμονή στην πόζα και στη λήψη, ταξίδια. Διαφορετικό μέρος για το προϊόν. Έτσι, η Ιωάννα για να δώσει δώρο ένα μαγιό στο κοινό της στο Instagram, βρέθηκε στο Φοινικόδασος του Βάι στην ανατολική μεριά της Κρήτης. Φόρεσε το ολόσωμο μαγιό και το αποτέλεσμα…δε χρειάζεται περιγραφή. Είναι Ιωάννα Τούνη από πάνω μέχρι κάτω.

Εφημερίδες

Slider

Δημοφιλή

Βρείτε μας

Shopping Basket