Nick_Christopher: ο Influencer που κέρδισε τις εντυπώσεις του 2019

  • GOSSIP
Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου, 2020, 10 ΠΜ

Με μότο «διαμόρφωσε το στιλ σου όπως πιστεύεις και όπως σου ταιριάζεις με την προσωπικότητά σου» μας συμβουλεύει ο Nick_Christopher που έχει πάθος για τη μόδα και μας συστήνει τις νέες τάσεις.

1. Είχες πάντα πάθος με τη μόδα;
⦁ Πάντα μου άρεσαν τα αντικείμενα με χαρακτήρα, ιδιαίτερο σχέδιο και φαντασία. Η μόδα είναι από τους χώρους που για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις κάτι να πεις στο αγοραστικό κοινό που απευθύνεσαι. Υπάρχουν πολλοί σχεδιαστές τόσο στο εξωτερικό, όσο και εγχώρια που «μιλούν» με τα σχέδια και τις προτάσεις τους και με τους οποίους μπορώ να ταυτιστώ, αφού έχουμε κοινό στοιχείο το πάθος για τη δημιουργικότητα.

2. Πώς ενημερώνεσαι κάθε σεζόν για τις τάσεις;
⦁ Το διαδίκτυο σήμερα μας επιτρέπει να γνωρίζουμε τα πάντα, φτάνει να ξέρουμε που να κοιτάξουμε για να βρούμε την πληροφόρηση που ψάχνουμε.

3. Προσπαθείς να τις ακολουθείς όλες; Πώς ενσωματώνεις στο στιλ σου την κάθε μία από αυτές;
⦁ Εννοείται πως όχι! Οι τάσεις είναι σημείο αναφοράς και έμπνευσης. Από εκεί και πέρα εναπόκειται στον καθένα μας να διαμορφώσει το στιλ του όπως πιστεύει και όπως ταιριάζει με την προσωπικότητά του.

4. Ποιο είναι το πιο βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου;
⦁ Οτιδήποτε σε λευκό. Από πουκάμισο, t-shirt, chinos, τζιν, βερμούδα, sneakers… Μπορείς να τα συνδυάσεις εύκολα βγάζοντας σε από τη δύσκολη θέση του «τι να φορέσω πάλι»!

5. Τι θα δούμε να κυριαρχεί τη νέα σεζόν;
⦁ Οι τάσεις στο ανδρικό ντύσιμο για τη νέα σεζόν περιλαμβάνουν άνετα ρούχα σε stylish συνδυασμούς. Δεν χρειάζεται να ανανεώσουμε ολοκληρωτικά τη γκαρνταρόμπα μας, απλά να συνδυάσουμε με μοντέρνο τρόπο τα ρούχα που έχουμε, για να αναβαθμίσουμε το προσωπικό μας στιλ. Σίγουρα τα oversize πανωφόρια, δερμάτινα, ρίγες, total μονοχρωμίες, illustrated πλεκτά και έντονα σχέδια είναι μερικά από τα trends που σίγουρα θα κυριαρχήσουν.

6. Τι θα σε δούμε να φοράς για πρώτη φορά το Φθινόπωρο/ Χειμώνα του 2019-20;
⦁ Φέτος το Φθινόπωρο/Χειμώνα την τιμητική του θα έχει το πράσινο χρώμα. Δεν θα έλεγα πως το είχα τολμήσει ιδιαίτερα στο παρελθόν, επομένως την ερχόμενη σεζόν θα είναι κάτι που θα δοκιμάσω.

7. Είσαι από τους πιο αναγνωρισμένους εγχώριους influencers. Πώς μπήκε το Instagram στη ζωή σου @Nick_Christopher;
⦁ Όπως κάθε νέος στην ηλικία μου, οτιδήποτε καινούργιο θέλει να το εξερευνήσει. Έτσι και εγώ, το δοκίμασα, μου άρεσε και είναι πλέον σημείο αναφοράς στην καθημερινότητά μου.

8. Περίμενες αυτή την απήχηση;
⦁ Η απήχηση δεν είναι δεδομένη. Αυτό που εγώ προτείνω είναι ουσιαστικά η δική μου αντίληψη των πραγμάτων και ιδιαίτερα σε ότι αφορά τη μόδα και το στιλ, που είναι κάτι που αγαπώ. Το γεγονός ότι χρήστες των social media αντιδρούν θετικά στις δικές μου προτάσεις, σίγουρα με χαροποιεί και τους ευχαριστώ.

9. Θετικά όμως αντιδρούν και διεθνή brands που φιλοξενούν φωτογραφίες σου στους δικούς τους λογαριασμούς. Πως τα κατάφερες.
⦁ Δεν το επιδίωξα, άλλα είναι σίγουρα τιμητικό και κολακευτικό να βλέπεις φωτογραφίες σου σε επίσημους λογαριασμούς brands όπως Aldo, Gap, Topman κλπ.

10. Μπορούσες να φανταστείς τότε πώς θα εξελισσόταν για εσένα αυτό το μέσο;
⦁ Εννοείται πως όχι, όπως δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί από εδώ και πέρα. ‘Ήταν μια ευχάριστη έκπληξή για πολλούς από εμάς τους χρήστες και χαίρομαι πολύ που το τόλμησα και που ως συνέπεια μιλάμε σήμερα για αυτό.

11. Πότε είδες τους followers σου να πολλαπλασιάζονται;
⦁ Τα τελευταία 3 χρόνια παρατηρώ μια σταδιακή αύξηση των followers και του engagement. Αυτό έχει και τα καλά και τα κακά του, αφού η διαδραστικότητα αυτή σε κάνει να αισθάνεσαι μερικές φορές ενοχή εάν δεν ανανεώνεσαι συνέχεια προτείνοντας φρέσκο και διαφορετικό υλικό που να συνάδει φυσικά με τα ενδιαφέροντας και την προσωπικότητά σου.

12. Πώς θεωρείται κάποιος influencer; Τι μετρά; Οι followers, τα like ή η αναγνώριση;
⦁ Influencer, στην κατηγορία των social media, θεωρούνται όλοι όσοι ασκούν κάποια επιρροή σε μια μάζα ανθρώπων που τους ακολουθεί. Ανεξάρτητα από το πόσοι είναι, εξου και υπάρχει πλέον ο διαχωρισμός των influencers και micro-influencers. Σίγουρα το πιο βασικό στοιχείο πλέον είναι το engagement, αφού αυτό αποδεικνύει τη δυναμική ενός post και την απήχηση που έχει.

13. Ποια είναι τα ταλέντα/ χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει κάποιος να πετύχει;
⦁ Υπομονή, επιμονή και τόλμη στο να εκθέσει τον εαυτό του σε μια εποχή που η κριτική ασκείται από όλους και για όλα.

14. Υπάρχει ανταγωνισμός σε αυτό τον τομέα; Πώς τον ορίζεις;
⦁ Θα στο έλεγα ψέματα ένα δεν αναγνώριζα τον ανταγωνισμό. Προτιμώ όμως να μην το αφήνω να με επηρεάζει και να εστιάζω μόνο στο ουσιαστικό που είναι πως να κάνω τον Νικόλα καλύτερο.

15. Πώς το βλέπεις να εξελίσσεται σε 10 χρόνια από τώρα;
⦁ Είναι αδύνατο να γνωρίζει κάποιος σήμερα πως θα εξελιχθούν τα social media σε 10 χρόνια από τώρα. Καθημερινά γίνονται αλλαγές στους αλγόριθμούς, λανσάρονται νέα tools και πρακτικές, που σημαίνει πως το μέλλον είναι άγνωστο.

16. Έχεις εξελίξει τη δική σου προσωπική ιστοσελίδα nickchristopher.style. Μίλησέ μας γι’ αυτό σου το εγχείρημα.
⦁ Μέσα από την εμπειρία που απέκτησα ως lifestyle editor και ως editor-at-large σε μεγάλα περιοδικά σε Ελλάδα και Κύπρο, πριν 2.5 χρόνια θεώρησα πως ήμουν έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα δημιουργώντας κάτι δικό μου, μέσα από το οποίο να μπορώ να επικοινωνώ πιο άμεσα με τους αναγνώστες για θέματα μόδας και στιλ. Έτσι προέκυψε το ⦁ www.nickchristopher.style, το οποίο απευθύνεται κατά κύριο λόγο στους άνδρες που θέλουν να ενημερώνονται για θέματα μόδας, trends, grooming, street style κλπ. αλλά και ως πηγή έμπνευσης για την εξέλιξη του προσωπικού τους στιλ.

Εφημερίδες

Slider

Δημοφιλή

Βρείτε μας

Shopping Basket