Αυτός είναι ο… βαρύμαγκας παρουσιαστής που πλάκωσε στο ξύλο συμπαρουσιάστριά του!

  • MEDIA
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2019, 11 ΠΜ

Βούιξαν την Κυριακή το μεσημέρι τα πλατό του alpha και της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού, μετά τον «άγριο ξυλοδαρμό» της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας Φωτεινής Πετρογιάννη από τον συμπαρουσιαστή της και επίσης δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό, ο οποίος μαινόμενος μπήκε στις γυναικείες τουαλέτες την ώρα που βρισκόταν μέσα σε αυτές η δημοσιογράφος και σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πηγές μας από το στελέχη της εκπομπής, πιάστηκαν στα χέρια.

Αιτία της αδιανόητης πράξης, αποτέλεσε το γεγονός ότι η παρουσιάστρια στον αέρα του «Καλύτερα δεν γίνεται», έκανε παρατήρηση στον κ. Τσουρό, ότι δεν την αφήνει να μιλήσει.

Όπως μας λένε από το κανάλι, τη φετινή σεζόν, εκείνος ένιωθε ότι περιορίζεται ο ρόλος του στην εκπομπή από ένα νέο μέλος της παρέας και άρχισε να κατηγορεί παντού τη συνέργατιδά του ότι έχει κάνει «κόμμα» με τον άλλον άνδρα στο πανελ με σκοπό την υπονόμευσή του.

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ένα παρόμοιο περιστατικό είχε επαναληφθεί και σε άλλη εκπομπή στην οποία συμμετείχε ο εν λόγω δημοσιογράφος

Οι εξελίξεις από το κανάλι του alpha είναι ραγδαίες και τα στόματα έχουν ανοίξει για τα καλά.

 

 

Πηγή: makeleio.gr

Εφημερίδες

Slider

Δημοφιλή

Βρείτε μας

Shopping Basket