Θετική στον κορονοϊό δημοσιογράφος της ΕΡΤ

  • MEDIA
Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου, 2020, 8 ΜΜ

Πριν από λίγες ημέρες, έγινε γνωστό ότι η πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στην ΕΡΤ Κάτι τρέχει με τη Μάριον» δεν θα προβληθεί στις 7 και 8 Νοεμβρίου λόγω θετικού κρούσματος κορωνοϊού.
Η δημοσιογράφος, λοιπόν, που βρέθηκε θετική ήταν η Τίνα Μιχαηλίδου. Πριν από λίγη ώρα, η ίδια αποκάλυψε σε ανάρτησή της στα social media ότι τις τελευταίες οκτώ ημέρες νοσεί από τον covid-19:
«Καραντίνα Μέρα 8η
Ναι, είμαι και εγώ θετική στον COVID-19! Έχουν περάσει ήδη 8 μέρες στο σπίτι και ευτυχώς σήμερα είναι η πρώτη μέρα χωρίς συμπτώματα! Σήμερα λοιπόν, που ένιωσα πιο δυνατή αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας! Είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα να χάνεις την όσφρηση και τη γεύση σου, είναι πρωτόγνωρο να μην κάνεις τίποτα και να νιώθεις εξάντληση, είναι πρωτόγνωρο να είσαι μόνος σου και να πρέπει να φροντίσεις μόνος σου τον εαυτό σου! Από την άλλη, είναι συγκινητικό να νιώθεις την φροντίδα και την αγάπη των δικών σου ανθρώπων από απόσταση, είναι συγκινητικό να νιώθεις την στήριξη και το ενδιαφέρον των συνεργατών σου και των φίλων σου! Αυτή η περιπέτεια μου δίδαξε πολλά! Κυρίως όμως ότι οι άνθρωποι είναι μέσα μας και όχι γύρω μας και η μοναξιά είναι μόνο στο μυαλό μας! Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την @michelidakimarion και όλη την ομάδα της εκπομπής @dimitrakochila @eftichisgr @vasofourla , Κατερίνα, Ελένη, Βιργινία και την διοίκηση της ΕΡΤ για την στήριξη και την κατανόηση τους και φυσικά την οικογένεια μου @haris_mich @the_nose_mm @anna_ousa @silveraki @christina_patakaki και τους φίλους μου @riarapti @dokoros @nonnuh_c για το ενδιαφέρον και τα «τάπερ αγάπης» που έλαβα! Να προσέχετε όλοι εκεί έξω! Να φοράτε τις μάσκες σας και να κρατάτε αποστάσεις! Περισσότερα θα πούμε αύριο στην εκπομπή».
Η γνωστή δημοσιογράφος δήλωσε στο TLife: «Νιώθω καλά επιτέλους! Εντόπισα ότι είμαι θετική τελείως τυχαία από ένα rapid test προληπτικό ενώ ήμουν ακόμα ασυμπτωματική! Ευτυχώς όλοι οι υπόλοιποι συνεργάτες της εκπομπής είναι μια χαρά και αύριο η εκπομπή θα βγει κανονικά στον αέρα!»
 
topontiki

Εφημερίδες

Slider

Δημοφιλή

Βρείτε μας

Shopping Basket