Νέα πνοή στο αξέχαστο “Καμιά Φορά” από την χαρισματική Chryssanthemis

  • MUSIC
Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2020, 10 ΠΜ

Η χαρισματική Chryssanthemis, με την αισθαντική και συνάμα δυναμική της φωνή, «αλλάζει ουρανό» και μας ταξιδεύει στο Los Angeles της Αμερικής, δίνοντας μια νέα πνοή στο αξέχαστο, διαχρονικό τραγούδι «Καμιά Φορά» του μοναδικού συνθέτη Γιώργου Χατζηνάσιου και του αξεπέραστου στιχουργού Μιχάλη Μπουρμπούλη.

Νέα, όμορφη και ταλαντούχα η  Chryssanthemis,  δυναμική και αεικίνητη είναι καθηγήτρια φωνητικής και αυτή την εποχή εμφανίζεται δίπλα στο Τόλη Βοσκόπουλο στο Baraonda κάθε Τετάρτη ενώ συνεχίζει τις εμφανίσεις της,  στο RIVIERA COAST στη Βούλα με ένα πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει τραγούδια επιτυχίες σε jazz και latin ρυθμούς όσο και αξέχαστες επιτυχίες μεγάλων ερμηνευτριών του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου.

Την ευφάνταστη και μοντέρνα ενορχήστρωση και παραγωγή του νέου της τραγουδιου υπογράφει ο πολλά υποσχόμενος παραγωγός Στέλιος Σόβολος.

Το music video, τα πλάνα του οποίου γυρίστηκαν στο Los Angeles, υπογράφει ο βραβευμένος σκηνοθέτης Γιάννης Παπαδάκος. Το «Καμιά Φορά»   κυκλοφορεί από την Panik Records.

Ας την γνωρίσουμε!

1. Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η δική σας εκδοχή για ένα τραγούδι διαχρονικό του μοναδικού συνθέτη Γιώργου Χατζηνάσιου  το  «Καμιά Φορά» που είχε ερμηνεύσει η μεγάλη Μαρινέλλα. Ποιο ήταν το κίνητρο;

Η αλήθεια ότι σκεφτόμουν πολύ καιρό!Ήθελα να δώσω ένα δικό μου στίγμα σε αυτό το διαχρονικό τραγούδι που τόσο αγαπώ. Η ενορχήστρωση του παραγωγού Στέλιου Σόβολου έχει δώσει μια νέα πιο pop αισθητική στο τραγούδι πάντα με σεβασμό στην ιστορία του, που αγάπησα από την πρώτη στιγμή. Στο τραγούδι παρεμβάλλεται και ένα νέο κομμάτι που δεν υπάρχει στην κανονική εκτέλεση.Μέχρι στιγμής η ανταπόκριση του κοινού είναι πάρα πολλή θετική και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα!Το εγχείρημα ήταν αρκετά δύσκολο!

2. Έχετε τη προσωπική σας δισκογραφία και μια συνεργασία με τον Μαραντίνη. Πως προέκυψε; Την έχετε αξιοποιήσει;

Η συνεργασία μας με το Θοδωρή Μαραντίνη στο ντουέτο μας «Στα μισά του δρόμου» θα έλεγα ότι ήταν ιδιαίτερη και απρόσμενη! Ενώ ήδη είχα επιλέξει το συγκεκριμένο κομμάτι ως το επόμενο single, η συνεργασία μας προέκυψε μέσω του συνθέτη του κομματιού και ενός γνωστού του Θοδωρή Μαραντίνη. Είναι από τις πιο όμορφες συνεργασίες που έχω κάνει και αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση στη συνεργασία μου με το Θοδωρή είναι ο επαγγελματισμός του, η απίστευτη ενέργειά του ακόμα και η αντίληψή του για τη μουσική.

3. Είστε δασκάλα φωνητικής και τραγουδίστρια. Που συναντά η μια ιδιότητα την άλλη και τι σας προσφέρει σε προσωπικό επίπεδο η κάθε μια από αυτές;

Το να διδάσκεις τη μουσική έχει πολλά κοινά σημεία και με το να έχεις εσύ  ο ίδιος καλλιτεχνική ταυτότητα, όπως το ότι για να διδάξεις κάτι πρέπει να μπορείς και να το κάνεις ο ίδιος.Από την άλλη  πλευρά το  ότι είναι κάποιος τραγουδιστής δεν σημαίνει ότι μπορεί να μεταδώσει σωστά αυτό που γνωρίζει και κάνει ο ίδιος,ούτε ότι αυτό που κάνει το κάνει σωστά απαραίτητα.Πρέπει να μπορείς να αφουγκράζεσαι τις ανάγκες του άλλου και να του το μεταδίδεις με τον κατάλληλο τρόπο με τον οποίο θα το αφομοιώσει καλύτερα.Αυτό προϋποθέτει  γνώση του αντικειμένου,γνώση του εαυτού μας και του άλλου.Προσωπικά οι γνώσεις μου στη φωνητικής με βοηθάνε πολλές φορές στο να χειρίζομαι καλά τη φωνή μου σε δύσκολες καταστάσεις.

4. Πως θα χαρακτηρίζατε τον εαυτό σας όσον αφορά τα τραγούδια που επιλέγετε;

Δεν θα ήθελα να βάλω “ταμπέλα” στη μουσική που κάνω.Μου αρέσει να τραγουδάω τραγούδια που μένουν στο χρόνο κι αυτός ήταν ένας λόγος που επέλεξα να διασκευάσω το “Καμιά Φορά”.Αν έλεγα ότι η μουσική μου κατευθύνεται σε κάποιο είδος θα έλεγα ότι αυτό είναι περισσότερο η pop μουσική.

5.Τι ονειρεύεστε για εσάς; Ποιο είναι το επόμενο βήμα σας;

Ονειρεύομαι o κόσμος να αγαπήσει και να αγκαλιάσει τη μουσική μου. Βρίσκομαι ήδη στα Modern Music Studios με την ομάδα μου για την ολοκλήρωση του πρώτου δίσκου.Σε επίπεδο εμφανίσεων έχω τη χαρά να εμφανίζομαι στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου για 4η φορά κάθε Τετάρτη στο Baraonda Music Hall και παρέα με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση  και επίσης στο Riviera Coast κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Εφημερίδες

Slider

Δημοφιλή

Βρείτε μας

Shopping Basket